tisdag 30 september 2014

Jag ska dansa fastän hjärtat brister ska dansa fastän hjärtat brister dåliga bandet jag tycker inte om er men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer

God kväll!

Plötsligt blev det höst, det är svinkallt och löven skiftar färg. Jag har köpt en varmare mössa och har lagt några väl investerade slantar på en sadelvärmare (?) med lurv. Himmel vilken bra grej! Så mjukt, så varmt. Så kanske överlever jag vintern, vi får se. Använder redan vetekudden när jag ska sova. Nu kommer jag frysa fram till maj ungefär. Ah, peppen på den. Jag hatar att frysa.

Veckans höjdpunkt är kören på måndagskvällar (som belöning för att ha klarat av måndagen, veckans i övrigt pissigaste dag, är ALLTID trött, spelar ingen roll om jag sovit hela helgen eller inte alls), sjunger/nynnar alltid hela vägen hem efteråt.

Jag har sett klart båda säsonger av Orange is the new black. Deppigheten över detta gick över när jag såg att en ny säsong av Girls kommer nu på Svt!!! Och på tal om television (som en gubbe sa på jobbet idag), så såg jag Gymnasten som lärde sig gå på svt1 igår. MAJGAD. Nästan så jag grät när han började gå. Mitt sjukgymnastiska hjärta slog volter av glädje. Jäklar vilken kämpe! Helt otroligt, typ helt omöjligt egentligen. En annan hade ju gråtit sig till döds på en gång.

Lyssnar mest på Annika Norlin nuförtiden. Hennes nya album. Både Hello Saferide och Säkert! Alltså den människan är fenomenal, jag vet att jag sagt det tidigare, men hon är ett geni. Vet INGEN som skriver så klockrena texter som hon. Dör lite på varje låt.

Till helgen flyger jag norrut för att gå på bröllop på lördag och träffa släktingar jag inte träffat på jagvetintenär. Ska bli kul! Måste bara försöka klura på strumpbyxedilemmat. Det är TYDLIGEN väldigt viktigt att ha rätt strumpbyxor, dvs INTE alls vad jag ville ha. Ah, alla dessa regler, orkar inte.

Hortensian dog och jag köpte en ny växt som jag inte minns vad den heter, men den är himla fin. Skulle även vilja ha en stor monstera, men kan för mitt liv inte komma på en plats där jag kan ställa den på. Det skulle vara golvet då i så fall. Plötsligt vill jag ha grönt överallt!

Överlag känns det lite som att min tillvaro går på tomgång och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Jag längtar alltid efter helg, men när helgen väl kommer känns det så värdelöst när jag ändå inte har något roligt att göra. Har inte så mycket att se fram emot i höst vilket ju känns väldigt dumt och mörkt och kallt. Tips någon? Och nej, jag kan inte plocka svamp för jag vet inte var den finns, jag orkar inte "börja med något nytt", det räcker med Friskis och kören och böcker läser jag redan.

Ja, på tal om det köpte jag nytt Friskis-kort förra helgen, eftersom det började bli för kallt och eländigt för att jogga ute (tycker jag då). Har hunnit gymma två gånger och gått på spinning tre gånger tror jag. Spinningen går bra, har ju cyklat så mycket i sommar. Men musklerna. HEJ TRÄNINGSVÄRK! Igår kändes det som jag hade tvättbräda på magen, den kändes liksom stenhård. Det var den ju förstås inte, haha! Men jag KÄNDE liksom alla magmuskler. Och hamstring. OH, kunde knappt gå ett tag, kunde inte sträcka fram benen, fick ta kortakorta steg. Men nu är jag igång! Känns bra.

Ja, det var väl en livsuppdatering som heter duga. Vare sig ni vill eller inte.
Och mitt livsmotto till er: "ångra aldrig nåt du gör. Det enda du kommer ångra är det du INTE gör".

Godnatt!